Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Με «διαρροές» κατά την ονομαστική ψηφοφορία εγκρίθηκαν άρθρα του αθλητικού νομοσχεδίου



Εγκρίθηκαν από την πλειοψηφία της Βουλής και τα τρία άρθρα του αθλητικού νομοσχεδίου για τα οποία η Νέα Δημοκρατία είχε ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία.

Εγκρίθηκαν από την πλειοψηφία της Βουλής και τα τρία άρθρα του αθλητικού νομοσχεδίου για τα οποία η Νέα Δημοκρατία είχε ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία.

Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε ότι η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι απέχει από την ψηφοφορία για το άρθρο 5 που αφορά τη δυνατότητα της ΕΠΟ να επιλέγει τακτικούς δικαστές, ενώ ψήφισε όλα τα υπόλοιπα άρθρα.

Επίσης ο εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης καταψήφισε όλα τα άρθρα που είχαν τεθεί σε ονομαστική ψηφοφορία, ενώ ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χαρίσης Κάτανας δήλωσε παρών στο άρθρο 5.

Συνολικά για το άρθρο 5 ψήφισαν 246 βουλευτές (με την αποχή της Ζ. Κωνσταντοπούλου): υπέρ ψήφισαν 146, κατά 67 και παρών 33.

Στο άρθρο 13 ψήφισαν συνολικά 247 βουλευτές): υπέρ ψήφισαν 156 και κατά 91.

Στο άρθρο 14 συνολικά ψήφισαν 247 βουλευτές: υπέρ ψήφισαν 149, κατά 91 και παρών 7.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άρση της βουλευτικής ασυλίας της

Peristeri News

Βουλή: Με 159 «ναι» εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2026

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Peristeri News

Leave a Comment