Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σε ειδικό χώρο κράτησης στη Κέρκυρα ο 27χρονος παιδοκτόνος



Ο 27χρονος για λόγους ασφαλείας παραμένει στον ειδικό χώρο κράτησης, στα πειθαρχεία και δεν έχει επαφή με τις ακτίνες της φυλακής.

Στις φυλακές της Κέρκυρας κρατείται από χθες Τετάρτη ο 27χρονος παιδοκτόνος, πατέρας της μικρής Άννυ.

Ο 27χρονος για λόγους ασφαλείας παραμένει στον ειδικό χώρο κράτησης, στα πειθαρχεία και δεν έχει επαφή με τις ακτίνες της φυλακής.

Ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας, Υπαρχιφύλακας Μανώλης Κουλούρης δηλώνει, στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι τον επισκέφτηκε δύο φορές, χθες και σήμερα, στο κελί της απομόνωσης και ανθρώπινα, όπως αναφέρει, μπήκε στη διαδικασία να τον ρωτήσει γιατί το έκανε.

Όπως είπε, ο 27χρονος αρνήθηκε για προφανείς λόγους, αν και έχει ομολογήσει.

«Μου είπε, πως δεν το έκανε ο ίδιος. Το έκανε μπροστά του ο φίλος του, κατά τον τρόπο που έχουμε ακούσει. Ετσι ισχυρίσθηκε».

Ο κ. Κουλούρης ανέφερε ακόμη ότι η εικόνα του 27χρονου είναι εκείνη ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Δεν κλαίει, δεν γελάει, μοιάζει ήρεμος. «Δεν θα έλεγα, από την εμπειρία που έχω, ότι ήταν ταραγμένος» είπε χαρακτηριστικά.

Στην Κέρκυρα, κρατούνται 216 αλλοδαποί, ανάμεσα τους Βούλγαροι και 75 Έλληνες. Σύμφωνα με τον υπαρχιφύλακα, πολλοί εκφράζονται υβριστικά εναντίον του, λόγω της φύσης του εγκλήματος, ωστόσο η λειτουργία της φυλακής εξελίσσεται ομαλά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει προαυλισμός του Βούλγαρου, όπως λέει ο κ. Κουλούρης και προσθέτει: «Δεν γνωρίζω εάν κάτι τέτοιο θα γίνει άμεσα. Πρέπει με τον Διευθυντή και τον αρχιφύλακα να βρούμε κάποιο χώρο, ώστε να βγαίνει, όταν η υπόλοιπη φυλακή κλείνει. Δηλαδή όταν οι υπόλοιποι κρατούμενοι μπαίνουν στα κελιά τους».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε κρεοπωλείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Συνελήφθη 16χρονος γιος βουλευτή έπειτα από καταδίωξη

Peristeri News

Ποιοι συμμετέχουν στην αυριανή απεργία – Τι ισχύει για τα ΜΜΜ

Peristeri News

Leave a Comment