Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Νέα επίθεση Ευ. Βενιζέλου στην κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση



Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι έπρεπε να έχουμε καταλήξει σε συμφωνία προ πολλού και τώρα συμφωνία σημαίνει μνημόνιο 3.

«Ελπίζω ο κ. Τσίπρας να συνειδητοποιεί ότι αυτά που συμφωνεί με τους διεθνείς συνομιλητές του δεσμεύουν τον ίδιο, την Κυβέρνησή του και τη χώρα και δεν μπορεί εύκολα να παλινδρομήσει» είπε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε:

«Αυτά όλα δεν έχουν ως σκοπό να πάρουμε μια συμπαθητική δήλωση στο Eurogroup της Δευτέρας για να μην έχουμε προβλήματα με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα την ερχόμενη Τετάρτη.

»Όλα αυτά πρέπει να οδηγήσουν σε άρση της αβεβαιότητας, σε μία υπεύθυνη συμφωνία στην οποία έπρεπε να έχουμε καταλήξει προ πολλού. Από τις 28 Φεβρουαρίου, για να βγούμε από το μνημόνιο και να πάμε στην προληπτική πιστωτική γραμμή. Τώρα δυστυχώς, συμφωνία σημαίνει βαθύτερα στο μνημόνιο, μνημόνιο 3. Αλλά εδώ μας έφερε η κυβέρνηση της “πρώτης φοράς αριστερά”».

Καταλήγοντας, σημείωσε πως στην κυβέρνηση «πρέπει τώρα να καταλάβουν ότι υπάρχει κόστος και αυτό τους βαραίνει όλους, όχι μόνο τον κ. Τσίπρα».

«Και να ξέρουν ότι το κοινοβουλευτικά μικρό ΠΑΣΟΚ δεν θα τους βγάλει από την δύσκολη θέση» πρόσθεσε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Με 159 «ναι» εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2026

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Peristeri News

Π. Μαρινάκης: Ναι στον διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους

Peristeri News

Leave a Comment