Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Τρίωρη στάση εργασίας από τους Ηλεκτρονικούς Εναέριας Κυκλοφορίας



Τρίωρη «προειδοποιητική» στάση εργασίας, από τις 13.00 έως τις 16.00 εξήγγειλε για την Πέμπτη η Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφάλειας Εναέριας Κυκλοφορίας.

Τρίωρη «προειδοποιητική» στάση εργασίας, από τις 13.00 έως τις 16.00 εξήγγειλε για την Πέμπτη η Ένωση Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφάλειας Εναέριας Κυκλοφορίας.

Οι ηλεκτρονικοί εναέριας κυκλοφορίας διαμαρτύρονται για τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, σύγχρονα συστήματα, ανταλλακτικά και πιστώσεις, που απαιτούνται για τις ανάγκες παροχής υπηρεσιών αεροναυτιλίας.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή τους, εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για την επιτυχή αντιμετώπιση της αυξημένης επιβατικής κίνησης κατά τη θερινή περίοδο, εξαιτίας «σημαντικών καθυστερήσεων στην αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των Συστημάτων Αεροναυτιλίας VAR και PALLAS της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, της μεγάλης έλλειψης προσωπικού και ανταλλακτικών – εφεδρικών μονάδων για την κάλυψη στοιχειωδών αναγκών – προϋπόθεση για την ασφαλή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών αεροναυτιλίας – σε συνδυασμό με την έλλειψη πιστώσεων».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Θετικός σε αλκοτέστ ο πρώην βουλευτής Διαμαντής Καραναστάσης

Peristeri News

Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες

Peristeri News

Καταγγελία για προβολή ακατάλληλου υλικού σε σχολείο στο Αιγάλεω

Peristeri News

Leave a Comment