Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ ανατολικά της Κρήτης



Συγκεκριμένα μεταξύ Κρήτης και Καρπάθου, 165χλμ. ανατολικά του Ηρακλείου, σημειώθηκε σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο στις 21.07.

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ ανατολικά της Κρήτης και συγκεκριμένα μεταξύ Κρήτης και Καρπάθου, 165χλμ. ανατολικά του Ηρακλείου, σημειώθηκε σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο στις 21.07. Η δόνηση έγινε αισθητή στο Ηράκλειο. Ακολούθησε δεύτερη δόνηση, στις 21.14 μεγέθους 4,2 Ρίχτερ, πιθανότατα μετασεισμός.

Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 65,5 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά της Καρπάθου και 165 χιλιόμετρα ανατολικά του Ηρακλείου.

Η δόνηση που είχε παρατεταμένη διάρκεια έγινε αισθητή σ όλη την ανατολική Κρήτη καθώς και στο Ηράκλειο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος τα 10 χλμ.

Η σεισμική δραστηριότητα συνεχίστηκε με δόνηση 4,2 Ρίχτερ στις 21.14, λίγα λεπτά αργότερα στις 21.20 με 4 Ρίχτερ και στις 21.23 με 3,9 Ρίχτερ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή 21/12 – Το εορταστικό ωράριο

Peristeri News

Επιχείρηση διάσωσης 539 μεταναστών στη Γαύδο

Peristeri News

Οι αγρότες στα μπλόκα με ανοιχτά διόδια το Σαββατοκύριακο

Peristeri News

Leave a Comment