Κινητοποίηση πραγματοποίησε το Σωματείο Εργαζόμενων Π.Γ.Ν. «Αττικόν»…
Απομάκρυνση των ράντζων και κρεβατιών από τις μονάδες του νοσοκομείου «Αττικόν» πραγματοποίησε το Σωματείο Εργαζόμενων την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015.
Σε κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα γιατροί και εργαζόμενοι του Αττικού έκαναν γνωστό ότι αποφάσισαν να σταματήσουν την παράνομη, καταχρηστική, επικίνδυνη και εξευτελιστική νοσηλεία των ασθενών του νοσοκομείου σε ράντζα και φορεία στους διαδρόμους.
Την διαδήλωση στήριξαν πρωτοβάθμια σωματεία της περιοχής, Δήμοι της Δυτικής Αθήνας, λαϊκές επιτροπές και πρωτοβουλίες κατοίκων των γειτονιών μας.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο video του PeristeriNews.gr Σωματείο Εργαζόμενων και φορείς τόνισαν ότι πλέον η νοσηλεία που θα γίνεται από δω και πέρα θα είναι νοσηλεία σε κανονικό θάλαμο και κλίνη.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζόμενων Π.Γ.Ν. «Αττικόν» που κυκλοφόρησε την ημέρα της κινητοποίησης:
τήσαμε, και αυτό ήταν το πιο ανεπίτρεπτο, την στοχοποίηση γιατρών – προσωπικού. Μας απαντούσαν δηλαδή ότι για τα ράντζα φταίνε οι γιατροί του ΑΤΤΙΚΟΥ, “που βάζουν τους πελάτες τους”, οι “πανεπιστημιακοί, που αντί να δουλεύουν πάνε σε συνέδρια”, οι νοσηλευτές που “δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους”, οι επιμελητές του ΕΣΥ και οι ειδικευόμενοι που “δεν διακινούν γρήγορα τους αρρώστους” και άλλα πολλά.

