Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αφήνει τον στρατό ο πρίγκιπας Χάρρυ



Την απόφασή του να αφήσει τον στρατό τον Ιούνιο, μετά από 10 χρόνια υπηρεσίας και δύο αποστολές στο Αφγανιστάν, ανακοίνωσε ο πρίγκιπας Χάρρυ.

Την απόφασή του να αφήσει τον στρατό τον Ιούνιο, μετά από 10 χρόνια υπηρεσίας και δύο αποστολές στο Αφγανιστάν, ανακοίνωσε ο πρίγκιπας Χάρρυ.

Σε γραπτή δήλωση που εκδόθηκε από το παλάτι του Κένσινγκτον, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και τέταρτος στη σειρά διαδοχής του βασιλικού θρόνου, αναφέρει ότι βρέθηκε μπροστά σε ένα σταυροδρόμι και πως η αποχώρηση από τον στρατό ήταν «μια πολύ δύσκολη απόφαση».

Ο Χάρρυ δήλωσε πως ακόμη εξετάζει τις επιλογές που έχει για τη μετέπειτα εργασία του.

Ο ρόλος του στον στρατό ενίσχυσε τη δημοτικότητά του στη Βρετανία και βοήθησε να ξεπεραστεί η φήμη του ως άτακτου παιδιού της βασιλικής οικογένειας, παρά το γεγονός ότι το 2012 υπέπεσε σε ένα… ατόπημα στο Λας Βέγκας, αφού κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τον απεικόνιζαν να διασκεδάζει γυμνός.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαρίζου

Peristeri News

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή

Peristeri News

Προκόπης Αγαθοκλέους: Μετά από τον Άγιο Παΐσιο δεν δέχθηκα καμία τηλεοπτική πρόταση

Peristeri News

Leave a Comment