Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΑΝΕΛ: Ξεπέρασαν τα όρια οι απειλές Σόιμπλε



Την αντίδραση της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη προκάλεσαν οι τελευταίες δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Την αντίδραση της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνας Χρυσοβελώνη προκάλεσαν οι τελευταίες δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, για τον οποίο είπε ότι «προφανώς ενοχλείται από το γεγονός ότι έχει απέναντί του μια ελληνική κυβέρνηση που στέκει όρθια και διαπραγματεύεται σκληρά και επίμονα για το συμφέρον του λαού της».

Η κ. Χρυσοβελώνη ανέφερε ότι «οι συνεχείς απειλές και οι εκβιασμοί του κ. Σόιμπλε προς την ελληνική κυβέρνηση με αποκορύφωμα την προσβλητική και προκλητική συμπεριφορά του προς τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών κ. Βαρουφάκη ξεπέρασαν τα όρια και του θεσμικού του ρόλου, αλλά και αυτών ακόμη των αρχών και των κανόνων που πρέπει να διέπουν τις σχέσεις των συνεργαζόμενων χωρών εντός του κοινού ευρωπαϊκού πλαισίου».

Τέλος, τον κάλεσε να καταλάβει ότι η ελληνική κυβέρνηση «δεν πρόκειται να αποδεχθεί πολιτικές που οδήγησαν την χώρα μας στην εξαθλίωση και τη μνημονιακή άβυσσο».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Μητσοτάκης σε αγρότες: Ναι στον διάλογο, αλλά όχι στο παράλογο

Peristeri News

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πέρασε» με 159 «ναι» από τη Βουλή η ένταξη του στην ΑΑΔΕ

Peristeri News

Leave a Comment