Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Δ. Στρατούλης: Εμμονικός ο Β. Σόιμπλε



«Εμμονικό» χαρακτήρισε τον Β. Σόιμπλε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δ. Στρατούλης, αναφερόμενος στις χθεσινές αιχμές του Γερμανού ΥΠΟΙΚ κατά του Έλληνα ομολόγου του Γ. Βαρουφάκη.

«Εμμονικό» χαρακτήρισε τον Β. Σόιμπλε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δ. Στρατούλης, αναφερόμενος στις χθεσινές αιχμές του Γερμανού ΥΠΟΙΚ κατά του Έλληνα ομολόγου του Γ. Βαρουφάκη.

«Τι νομίζει ο κ. Σόιμπλε; Ότι η Ελλάδα είναι μπανανία, προτεκτοράτο επειδή τον έμαθαν έτσι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος;» διερωτήθηκε ο κ. Στρατούλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Έφτασε να υποδεικνύει αντικατάσταση του υπουργού Οικονομικών, είναι εμμονικός» πρόσθεσε.

Σημείωσε ακόμη ότι «τελείωσε η γερμανική Ευρώπη», το «να υπαγορεύει δηλαδή η Γερμανία και οι άλλες χώρες να εκτελούν».

Ο κ. Στρατούλης επεσήμανε ακόμη πως προτεραιότητα δεν είναι ούτε οι εκλογές ούτε τα δημοψηφίσματα, αλλά «να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του ελληνικού λαού».

«Εκλεχτήκαμε για να ανασάνει ο ελληνικός λαός… Εμείς δεν είμαστε ούτε δημαγωγοί ούτε ψεύτες θα τηρήσουμε το πρόγραμμα μας σταδιακά. Είπαμε ότι θα κάνουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε, μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα άμεσα», τόνισε.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

Peristeri News

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Leave a Comment