Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Σόιμπλε: Εξακολουθώ να περιμένω αξιόπιστες προτάσεις από την Ελλάδα



Σε ερώτηση για τις πληροφορίες που θέλουν την Ελλάδα να ζητεί παράταση της δανειακής συμφωνίας, ο κ. Σόιμπλε απάντησε: «Δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα, όχι».

Εξακολουθεί να περιμένει για δεσμευτικές και αξιόπιστες προτάσεις από τη νέα ελληνική κυβέρνηση σχετικά με το πώς θα προχωρήσει με το πρόγραμμα εξόδου από την κρίση, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στον σταθμό ARD, σύμφωνα με το Reuters.

Επίσης σε ερώτηση για τις πληροφορίες που θέλουν την Ελλάδα να ζητεί παράταση της δανειακής συμφωνίας, ο κ. Σόιμπλε απάντησε: «Δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα, όχι».

Επίσης, όπως μεταδίδει το Reuters, ο κ.Σόιμπλε υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει καταγράψει πρόοδο με το υφιστάμενο πρόγραμμα και θα πρέπει να συνεχίσει σε αυτό το μονοπάτι ή να προσέλθει με μια καλύτερη λύση.

«Έως τώρα δεν έχουμε δει ούτε την αρχή μιας απάντησης σχετικά με αυτό» δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΑΑΔΕ: QR Code και Barcode για εύκολες και γρήγορες πληρωμές οφειλών

Peristeri News

Πώς αμείβεται η εργασία Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Peristeri News

Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 12,6 δισ. στο ενδεκάμηνο

Peristeri News

Leave a Comment