Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συγκέντρωση με σύνθημα «Δεν εκβιαζόμαστε»



Συγκέντρωση κατά του «εκβιασμού» διοργανώνεται μέσω social media στις 18:00 στο Σύνταγμα, με αφορμή τα σκληρά μηνύματα που δέχθηκε τις τελευταίες ώρες η Ελλάδα από τη Γερμανία και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Συγκέντρωση κατά του «εκβιασμού» διοργανώνεται μέσω social media στις 18:00 στο Σύνταγμα, με αφορμή τα σκληρά μηνύματα που δέχθηκε τις τελευταίες ώρες η Ελλάδα από τη Γερμανία και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).

«Δεν εκβιαζόμαστε, δεν υποκύπτουμε, δεν φοβόμαστε, δεν κάνουμε πίσω, νικάμε» είναι το κεντρικό σύνθημα της επικείμενης κινητοποίησης.

Σε σχετική ανάρτηση στο facebook αναφέρεται ότι «το βράδυ της 4ης/2 ο αρχιτραπεζίτης Ντράγκι επέλεξε να παίξει το παιχνίδι της Μέρκελ ξανά και να εκβιάσει τον ελληνικό λαό και τη νέα ελληνική κυβέρνηση».

«Δεν πρόκειται να υποκύψουμε ξανά στον εκβιασμό. Η Δημοκρατία μίλησε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην την ακούσει», συμπληρώνεται, ενώ επιχειρείται να σταλεί μήνυμα στο εξωτερικό πως «η εποχή του γονατισμένης Ελλάδας και των υπάκουων κυβερνήσεων, τελείωσε».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε κρεοπωλείο στο Περιστέρι

Peristeri News

Συνελήφθη 16χρονος γιος βουλευτή έπειτα από καταδίωξη

Peristeri News

Ποιοι συμμετέχουν στην αυριανή απεργία – Τι ισχύει για τα ΜΜΜ

Peristeri News

Leave a Comment