Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αντ. Σαμαράς: Έχω τη συνείδησή μου ήσυχη



Όπως ανέφερε, σέβεται την απόφαση του ελληνικού λαού και έχει τη συνείδησή του ήσυχη γιατί είπε την αλήθεια μέχρι τέλους.

«Παραδίδω μια χώρα που είναι μέλος της Ε.Ε. και του ευρώ. Για το καλό του τόπου αυτού εύχομαι η επόμενη κυβέρνηση αυτά τα κεκτημένα να τα διατηρήσει», είπε ο Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Όπως ανέφερε, σέβεται την απόφαση του ελληνικού λαού και έχει τη συνείδησή του ήσυχη γιατί είπε την αλήθεια μέχρι τέλους.

Ο κ. Σαμαράς ευχήθηκε να μην επαληθευθούν οι προβλέψεις του και πρόσθεσε ότι όφειλε να προειδοποιήσει.

Αναφερόμενος στα 2,5 χρόνια της διακυβέρνησής του σημείωσε ότι παρέλαβε μια χώρα στο χείλος της καταστροφής, του ζητήθηκε να κρατήσει αναμμένα κάρβουνα στα χέρια του και το έκανε.

«Αντέξαμε», πρόσθεσε, «αποτρέψαμε τα χειρότερα βγάλαμε τη χώρα από τα ελλειμμάτα, από την ύφεση, αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία και το κύρος της πατρίδας, βάλαμε τα θεμέλια για την ανάπτυξη και την οριστική έξοδο από την κρίση».

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι πήρε επώδυνα μέτρα και πως έγιναν σφάλματα και αδικίες, αλλά -συνέχισε- «αποτρέψαμε τα χειρότερα».

«Έτσι, παραδίδω σήμερα μια χώρα χωρίς ελλείμματα, με ασφάλεια για τον πολίτη, μια χώρα που συντεταγμένα βγαίνει από την κρίση», επεσήμανε.

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, ανέφερε ότι η Ν.Δ. άντεξε, «είναι όρθια παρά τα πολύ δύσκολα, αλλά αναπόφευκτα μέτρα που πήραμε», συμπληρώνοντας πως σε 2,5 χρόνια φαίνεται να έχασε μόνο δύο μονάδες σε σχέση με τις εκλογές του 2012.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

Peristeri News

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Leave a Comment