Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Απαλλάχθηκε ο Μουμπάρακ από τις κατηγορίες για τον θάνατο διαδηλωτών



Αιγυπτιακό δικαστήριο απάλλαξε σήμερα τον ανατραπέντα πρόεδρο από τις κατηγορίες ότι διέταξε τη δολοφονία εκατοντάδων διαδηλωτών στη διάρκεια της εξέγερσης του 2011 που τον απομάκρυνε από την εξουσία.

Αιγυπτιακό δικαστήριο απάλλαξε σήμερα τον ανατραπέντα πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ από τις κατηγορίες ότι διέταξε τη δολοφονία εκατοντάδων διαδηλωτών στη διάρκεια της εξέγερσης του 2011 που τον απομάκρυνε από την εξουσία.

Το δικαστήριο απάλλαξε επίσης τον Μουμπάρακ και έναν πρώην υπουργό Πετρελαίου από τις κατηγορίες για διαφθορά σχετικά με εξαγωγές φυσικού αερίου στο Ισραήλ σε τιμές κάτω απ’ αυτές της αγοράς.

Ο δικαστής Μαχμούντ Κάμελ αλ-Ρασίντι απέσυρε ακόμη τις κατηγορίες εναντίον του υπουργού Εσωτερικών Χαμπίμπ αλ-Άντλι και έξι συνεργατών του αναφορικά με τους φόνους διαδηλωτών το 2011.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Με κόμιστρο η είσοδος στη Φοντάνα ντι Τρέβι από 1η Φεβρουαρίου

Peristeri News

Xαμός στο κοινοβούλιο της Αλβανίας

Peristeri News

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Peristeri News

Leave a Comment