Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Δεν πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στη Ζάκυνθο λόγω κακοκαιρίας



Η σφοδρή βροχόπτωση που πλήττει από χθες το βράδυ τη Ζάκυνθο στάθηκε η αιτία να μην πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Η σφοδρή βροχόπτωση που πλήττει από χθες το βράδυ τη Ζάκυνθο στάθηκε η αιτία να μην πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Στο νησί βρέθηκε -εκπροσωπώντας την κυβέρνηση- ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος, ο οποίος νωρίς το πρωί παρέστη στην καθιερωμένη δοξολογία στην Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη.

Ακόμα στεφάνι κατέθεσαν ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κοντονής, ο αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Λευτέρης Νιοτόπουλος, ο δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς καθώς και οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πώς θα κινηθούν τα Χριστούγεννα μετρό, λεωφορεία και τραμ

Peristeri News

Αποφασισμένοι να κάνουν ρεβεγιόν στα μπλόκα οι αγρότες

Peristeri News

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα σε τρεις αγρότες

Peristeri News

Leave a Comment