Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Συνάντηση Αλ. Τσίπρα – προέδρων Δικαστικών Ενώσεων



Θέματα που αφορούν το δικαστικό κλάδο και όχι μόνο συζητήθηκαν σε συνάντηση…

Θέματα που αφορούν το δικαστικό κλάδο και όχι μόνο συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τους προέδρους των Δικαστικών Ενώσεων.

Μετά τη συνάντηση οι πρόεδροι των Δικαστικών Ενώσεων (Δικαστικών και Εισαγγελέων, Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου, Μελών Νομικού Συμβουλίου του Κράτους κλπ) ανέφεραν ότι ενημέρωσαν τον κ. Τσίπρα σχετικά με θέματα που αφορούν στη λειτουργία της Δικαιοσύνης (κενά σε οργανικές θέσεις, ασφάλεια δικαστηρίων).

Επίσης, μίλησαν για «το μείζον θέμα που προκύπτει από τη μη εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων από την πλευρά της εκτελεστικής εξουσίας» οι οποίες αφορούν τους δικαστικούς, αλλά και άλλους κλάδους, όπως οι ένστολοι και οι καθαρίστριες.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

Peristeri News

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Leave a Comment