Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Μια εξαιρετική έκθεση τέχνης γλυπτικής κεραμικής στο Άλσος Περιστερίου (video)



Την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της εξαίρετης έκθεσης στο πανέμορφα φωτισμένο Άλσος της πόλης…

Την τιμή να φιλοξενήσει μια εξαιρετική έκθεση τέχνης γλυπτικής κεραμικής του κορυφαίου Έλληνα δημιουργού Χαράλαμπου Γκούμα, θα έχει ο Δήμος Περιστερίου από τις 3 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 25 στον πανέμορφο και κατάλληλα φωτισμένο χώρο του Άλσους Περιστερίου.

Έργα του Χαράλαμπου Γκούμα φιλοξενούνται σε πολλές ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό και οι Περιστεριώτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δεκάδες από τις δημιουργίες του την περίοδο της έκθεσης.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου στις 20:00 όπου για τον γλύπτη θα μιλήσουν οι κ.κ. Αντώνης Αντωνάκος – ιστορικός και Πέτρος Γεωργαρίου – γλύπτης, θα ακολουθήσει συναυλία με τη Μαρία Αναματέρου.

Στην κάμερα του PeristeriNews.gr μίλησαν ο δημιουργός των έργων τέχνης κ. Χαράλαμπος Γκούμας και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού κα Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου.

Ακολουθεί μια φωτογραφική γεύση από την έκθεση που πραγματικά αξίζει να δείτε από κοντά.

blank

blank

blank

blank


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κλειστά τα Δημοτικά Κολυμβητήρια Περιστερίου τις ημέρες των εορτών

Peristeri News

Δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης για την υγεία στο Περιστέρι

Peristeri News

Κλαυδία, Καψάλης και Ελληνίδου σε τρεις μεγάλες συναυλίες στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment