Viber
PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Ρ. Δούρου: «Η νέα περιφερειακή Αρχή δεν θα αποδεχθεί τετελεσμένα»



Το μήνυμα της νέας περιφερειάρχη Αττικής στην απερχόμενη διοίκηση Σγουρού.

«Η νέα περιφερειακή Αρχή δεν πρόκειται να αποδεχθεί τετελεσμένα. Και ο νοών νοείτω», δηλώνει στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» η νέα περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στέλνοντας μήνυμα στην απερχόμενη διοίκηση Σγουρού.

Σημειώνει ότι από την επομένη της εκλογής της ενημερώνεται και προετοιμάζεται. Μιλά και ένα «κίνημα» περιφερειαρχών με έδαφος κοινής δράσης για ζητήματα που τους απασχολούν.

«Η ισχύς εν τη ενώσει… Πέρα και πάνω από κομματικές ταυτότητες, τις οποίες δεν κρύβουμε καθώς τα προβλήματα έχουν μεν πολιτικό πρόσημο, ωστόσο η επίλυσή τους απαιτεί να βάλουμε στη μπάντα τις κομματικές στοιχίσεις» λέει χαρακτηριστικά.

Δηλώνει ότι για τα σκουπίδια είναι άμεση ανάγκη η ριζική αλλαγή φιλοσοφίας για τη διαχείρισή τους και προσθέτει θα πρέπει να μειωθεί ο όγκος τους «μέσα από τη διαλογή στην πηγή, ανακύκλωση, την ανάκτηση και την κομποστοποίηση, χωρίς φαραωνικές εγκαταστάσεις και ΣΔΙΤ, με τη συμμετοχή δήμων και πολιτών».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Χαρδαλιάς: «Ξεκίνησε χθες η εγκατάσταση των 388 έξυπνων καμερών της Περιφέρειας»

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Προχωράμε στη δημιουργία νέων ΚΑΠΗ στηρίζοντας έμπρακτα ανθρώπους της τρίτης ηλικίας

Peristeri News

Νίκος Χαρδαλιάς: Η Αττική άντεξε, παρά τις αστοχίες και αυθαιρεσίες δεκαετιών

Peristeri News

Leave a Comment