Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Οριστικοποίηση των μηχανογραφικών το συντομότερο ζητά το υπουργείο Παιδείας



Μέχρι σήμερα -και ενώ απομένουν λίγες μόνο ημέρες μέχρι τις 14 Ιουλίου, ημέρα λήξης της προθεσμίας- ο ρυθμός υποβολής των Μηχανογραφικών είναι ιδιαίτερα χαμηλός.

Κάλεσμα στους υποψηφίους των Πανελλαδικών να προβούν σύντομα στην οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού τους Δελτίου απευθύνει το υπουργείο Παιδείας, ώστε να αποφευχθούν πιθανά τεχνικά προβλήματα λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος τις τελευταίες ημέρες.

Μέχρι σήμερα -και ενώ απομένουν λίγες μόνο ημέρες μέχρι τις 14 Ιουλίου, ημέρα λήξης της προθεσμίας- ο ρυθμός υποβολής των Μηχανογραφικών είναι ιδιαίτερα χαμηλός.

Από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκαν σήμερα και τα στατιστικά στοιχεία για τα ειδικά μαθήματα των εξετάσεων.

Στα αγγλικά μόλις το 1,66% έγραψε από 18 έως 20, ποσοστό χαμηλότερο σε σχέση με το 2013 όταν με βαθμό από 18 έως 20 βαθμολογήθηκε το 5,52% των γραπτών.

Λιγότεροι υποψήφιοι αρίστευσαν φέτος και στα μαθήματα του ελεύθερου (6,23% από 6,45% το 2013) και γραμμικού σχεδίου (3,75% από 8,75% το 2013).


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

Peristeri News

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Leave a Comment