Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ανταλλακτική βιβλιοθήκη στο Άλσος Περιστερίου



Την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014, ώρες 18:00 – 22:00 στο Άλσος Περιστερίου (Αγ. Βασιλείου 62, σταθμός Μετρό “Ανθούπολη”).

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου διοργανώνει ανταλλακτική βιβλιοθήκη την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014, ώρες 18:00 – 22:00 στο Άλσος Περιστερίου (Αγ. Βασιλείου 62, σταθμός Μετρό “Ανθούπολη”).

Καλούνται οι πολίτες να απολαύσουν τον «πνεύμονα ζωής», προωθώντας την έννοια της ανταλλαγής βιβλίων και της αλληλεγγύης ως αντίδοτο στην κρίση.

Μαζί μας φέρνουμε βιβλία που δεν χρειαζόμαστε πια και τα ανταλλάσουμε μεταξύ μας. Μόνη προϋπόθεση, τα βιβλία να είναι σε καλή κατάσταση. Στο χώρο θα υπάρχουν ειδικοί πάγκοι, όπου θα τοποθετηθούν τα βιβλία ώστε να είναι προσβάσιμα σ’ όλους τους επισκέπτες.

Στο Άλσος λειτουργεί σε ξεχωριστό χώρο, παράρτημα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Βιβλιοθήκη του Επισκέπτη) για όσους θέλουν να απολαύσουν την ανάγνωση σ’ αυτήν την «όαση» πρασίνου στην Αττική.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης για την υγεία στο Περιστέρι

Peristeri News

Κλαυδία, Καψάλης και Ελληνίδου σε τρεις μεγάλες συναυλίες στο Περιστέρι

Peristeri News

Περιστέρι: Χριστουγεννιάτικη εικαστική δράση παιδικής δημιουργίας στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως

Peristeri News

Leave a Comment