Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

ΕΣΕΕ: Το υπουργείο να σεβαστεί τις απόψεις των εμπόρων για τις Κυριακές



Την ανάγκη να υπάρξει διάλογος μεταξύ του υπουργείου Ανάπτυξης και των εμπόρων για το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, τονίζει με ανακοίνωσή του ο Βασίλης Κορκίδης.

Την ανάγκη να υπάρξει διάλογος μεταξύ του υπουργείου Ανάπτυξης και των εμπόρων για το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, τονίζει με ανακοίνωσή του ο Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

Όπως τονίζει ο κ. Κορκίδης είναι φανερό ότι οι καταστηματάρχες στις προτεινόμενες επτά περιοχές των τριών Περιφερειών της χώρας που καλούνται να διατηρούν ανοικτά τα καταστήματά τους όλες τις Κυριακές του έτους δεν είναι πρόθυμοι να το πράξουν.

Ως εκ τούτου η ΕΣΕΕ προτείνει στο υπουργείο Ανάπτυξης πριν εκδώσει την απόφασή του στις 7 Ιουλίου να φροντίσει να ξεκινήσει διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες και να σεβαστεί τις προτάσεις των εμπορικών συλλόγων.

Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του ο κ. Κορκίδης τονίζει ότι «η ΕΣΕΕ παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις και είναι αντίθετη στην απελευθέρωση της κυριακάτικης λειτουργίας καθώς και στα περίεργα σενάρια της έκθεσης του ΟΟΣΑ».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Έγινε η κλήρωση για την ετήσια φορολοταρία 2025

Peristeri News

Καταβλήθηκε η πρώτη δόση του επιδόματος θέρμανσης

Peristeri News

Τελειώνει ο χρόνος για την εξόφληση στα τέλη κυκλοφορίας 2026

Peristeri News

Leave a Comment