Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Ποτέ δεν ήμουν σύμβουλος του Παπανδρέου



Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Ποταμιού, έχει υποστηρίξει με άρθρα του, ορισμένες πολιτικές του πρώην πρωθυπουργού για παράδειγμα για τις μειονότητες, τους μετανάστες και τη διαφάνεια, ωστόσο σε άλλα ήταν επικριτικός.

«Ποτέ δεν ήμουν σύμβουλος του Παπανδρέου», δήλωσε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM.

Όπως είπε, έχει υποστηρίξει με άρθρα του, ορισμένες πολιτικές του πρώην πρωθυπουργού για παράδειγμα για τις μειονότητες, τους μετανάστες και τη διαφάνεια, ωστόσο σε άλλα ήταν επικριτικός.

Αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί πρόταση να ασχοληθεί με την πολιτική, πριν τις εκλογές του 2012.

Ο κ. Θεοδωράκης, καυτηρίασε, το διορισμό του πρώην γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη στη θέση του Συνηγόρου του Καταναλωτή, λέγοντας πως βγαίνουν «σκελετοί». Διερωτήθηκε «Από που κι ως που και με ποιο δικαίωμα», διορίζει ο πρωθυπουργός ανθρώπους «που έχουν δοκιμαστεί στην πολιτική τόσα χρόνια και έχουν αποτύχει».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πέρασε» με 159 «ναι» από τη Βουλή η ένταξη του στην ΑΑΔΕ

Peristeri News

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άρση της βουλευτικής ασυλίας της

Peristeri News

Βουλή: Με 159 «ναι» εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2026

Peristeri News

Leave a Comment