Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Διαψεύδονται τα περί προστίμου σε αιώνιους φοιτητές



Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το υπουργείο εξετάζει αυτό το σενάριο εξαιτίας της απροθυμίας των πρυτάνεων των δύο μεγαλύτερων ιδρυμάτων της χώρας.

Η δημόσια δωρεάν παιδεία είναι δημόσια δωρεάν παιδεία, τόνιζαν υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Παιδείας με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» ότι το υπουργείο εξετάζει την πρόταση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης περί επιβολής προστίμου στους αιώνιους φοιτητές. «Το υπουργείο δεν έχει υιοθετήσει κανένα τέτοιο σενάριο» σημείωναν οι ίδιες πηγές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το υπουργείο εξετάζει αυτό το σενάριο εξαιτίας της απροθυμίας των πρυτάνεων των δύο μεγαλύτερων ιδρυμάτων της χώρας, η θητεία των οποίων λήγει τον Αύγουστο, να εφαρμόσουν τον νόμο και να διαγράψουν τους περίπου 180.000 αιώνιους φοιτητές έως τον Σεπτέμβριο οπότε αρχίζει το νέο ακαδημαϊκό έτος.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αθώος ο Άρης Μουγκοπέτρος για την υπόθεση ενδοοικογενειακής απειλής

Peristeri News

Περιστέρι: Πώς δύο νεαροί «άνοιγαν» ταξί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Peristeri News

Βρέθηκε σορός άνδρα κοντά στις εκβολές του Κηφισού

Peristeri News

Leave a Comment