Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κατεβάζει ρολά σήμερα το Δημόσιο



Σε 24ωρη απεργία προχωρά σήμερα η ΑΔΕΔΥ, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις της κατά της διαθεσιμότητας και των απολύσεων.

Σε 24ωρη απεργία προχωρά σήμερα η ΑΔΕΔΥ, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις της κατά της διαθεσιμότητας και των απολύσεων.

Στις 11.00 το πρωί διοργανώνεται συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Τη συμμετοχή τους στην απεργία έχουν ανακοινώσει η ΠΟΕ – ΟΤΑ, η ΟΛΜΕ, η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ).

Η ΠΟΕ – ΟΤΑ θα πραγματοποιήσει προσυγκέντρωση στις 10.30 το πρωί, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Πλατεία Καραϊσκάκη-Καρόλου 24-Αθήνα).

Οι κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ συνεχίζονται με 48ωρη απεργία στις 19 και 20 Μαρτίου «εν όψει των απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων που ήδη βρίσκονται σε διαθεσιμότητα το τελευταίο οκτάμηνο».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πώς θα κινηθούν τα Χριστούγεννα μετρό, λεωφορεία και τραμ

Peristeri News

Αποφασισμένοι να κάνουν ρεβεγιόν στα μπλόκα οι αγρότες

Peristeri News

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα σε τρεις αγρότες

Peristeri News

Leave a Comment