Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αδ. Γεωργιάδης: Τη γραμμή για τα ΜΥΣΥΦΑ τη χαράσσει ο Πρωθυπουργός



Αισιόδοξος ότι «στο τέλος θα υπάρξει συμφωνία» για τα μη υποχρεωτικώς συνταγογραφούμενα φάρμακα, βάσει της πρότασης του υπουργείου Υγείας, εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αισιόδοξος ότι «στο τέλος θα υπάρξει συμφωνία» για τα μη υποχρεωτικώς συνταγογραφούμενα φάρμακα (ΜΥΣΥΦΑ), βάσει της πρότασης του υπουργείου Υγείας, εμφανίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ρ/σ Βήμα FM o κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι για το ζήτημα υπήρξαν διαφορετικές οπτικές ανάμεσα στο υπουργείο του και το υπουργείο Ανάπτυξης, συμπληρώνοντας πως την απόφαση την πήρε τελικά ο Πρωθυπουργός.

«Η απόφαση είναι να υποστηρίξουμε την πρόταση του υπουργείου Υγείας που είναι να μην απελευθερώσουμε τα κανάλια διανομής, αλλά την πώληση ΜΥΣΥΦΑ εντός των φαρμακείων», πρόσθεσε.

Ο υπουργός Υγείας είπε ακόμη πως αν και το θέμα των ΜΥΣΥΦΑ αφορά το υπουργείο Ανάπτυξης και την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, «η κυβέρνηση είναι ενιαίο πράγμα και την τελική γραμμή χαράσσει ο Πρωθυπουργός».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Μητσοτάκης σε αγρότες: Ναι στον διάλογο, αλλά όχι στο παράλογο

Peristeri News

Leave a Comment