Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Νύχτα συγκρούσεων στο Κίεβο



Συνεχίστηκαν για μια ακόμη νύχτα οι συγκρούσεις μεταξύ οπαδών της αντιπολίτευσης και δυνάμεων της αστυνομίας στο Κίεβο.

Συνεχίστηκαν για μια ακόμη νύχτα οι συγκρούσεις μεταξύ οπαδών της αντιπολίτευσης και δυνάμεων της αστυνομίας στο Κίεβο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οπαδοί της αντιπολίτευσης εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ και πέτρες που αποσπούσαν από τους λιθόστρωτους δρόμους κατά των αστυνομικών.

Οι ειδικές δυνάμεις της ουκρανικής αστυνομίας διέλυσαν ένα οδόφραγμα και ένα καταπέλτη που είχαν κατασκευάσει οι διαδηλωτές.

Οι τελευταίοι άρχισαν επίσης να κυνηγούν ύποπτους ως προβοκάτορες και νωρίς το πρωί είχαν συλλάβει αρκετούς νεαρούς, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης και πρώην πρωταθλητής της πυγμαχίας Βιτάλι Κλίτσκο προειδοποίησε τους διαδηλωτές ότι η κυβέρνηση στέλνει πληρωμένους κακοποιούς για να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση.

Εν τω μεταξύ, σε ισχύ τίθεται από σήμερα οι νόμοι που καθιστούν αυστηρότερες τις κυρώσεις εναντίον των διαδηλωτών, καθώς δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα του ουκρανικού κοινοβουλίου «Γκόλος Ουκράινι» (Η φωνή της Ουκρανίας).

Μεταξύ άλλων, προβλέπεται η επιβολή μέχρι και φυλάκισης 5 ετών σε διαδηλωτές.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τουρκία: Συνετρίβη αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του γενικού επιτελείου του στρατού της Λιβύης

Peristeri News

Με κόμιστρο η είσοδος στη Φοντάνα ντι Τρέβι από 1η Φεβρουαρίου

Peristeri News

Xαμός στο κοινοβούλιο της Αλβανίας

Peristeri News

Leave a Comment