Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Την Τετάρτη κρίνεται η τύχη του ΕΟΠΥΥ (video)



Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι δύο είναι οι επιλογές που έχουν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ.

Ένα από τα βασικά σενάρια στα οποία έχει καταλήξει η επιτροπή, η οποία εξετάζει το μέλλον του ΕΟΠΥΥ, είναι, ότι εφόσον πρόκειται να δημιουργηθεί ένας δημόσιος πυλώνας φροντίδας υγείας υπό το ΕΣΥ, θα πρέπει οι εργασιακές σχέσεις των γιατρών να είναι ενιαίες και στα πλαίσια του ΕΣΥ, δηλαδή «πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης». Αυτό υποστήριξε ο υπουργός Υγείας μιλώντας στην εκπομπή του Mega.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι δύο είναι οι επιλογές που έχουν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ. Η πρώτη, να υπογράψουν αποκλειστική συνεργασία με το ΕΣΥ χωρίς να λειτουργούν σε ιδιωτικό ιατρείο. Η δεύτερη επιλογή θα είναι, οι γιατροί να επιλέξουν να συμβληθούν με τον ΕΟΠΥΥ και συγχρόνως να έχουν και το ιατρείο τους.

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη ο μόνος τρόπος ώστε να μην γίνει καμία απόλυση, είναι οι αποκλειστικές συμβάσεις συνεργασίας με το ΕΣΥ. Ενώ η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί την Τετάρτη.


Real.gr ΑΔ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ από realmedialive


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πώς θα κινηθούν τα Χριστούγεννα μετρό, λεωφορεία και τραμ

Peristeri News

Αποφασισμένοι να κάνουν ρεβεγιόν στα μπλόκα οι αγρότες

Peristeri News

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα σε τρεις αγρότες

Peristeri News

Leave a Comment