Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Εισαγγελική έρευνα για παράνομους μισθούς και επιδόματα



Διπλή έρευνα διέταξε η εισαγγελία πρωτόδικων της Αθήνας.

Διπλή έρευνα διέταξε η εισαγγελία πρωτόδικων της Αθήνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα εξακολουθούν να εξαιρούνται από το ενιαίο μισθολόγιο, λαμβάνοντας μισθούς κι επιδόματα τα όποια έχουν ήδη περικοπεί για τους υπόλοιπους συναδέλφους τους, αλλά και για παράνομες αμοιβές σε συνδικαλιστές της ελληνικής αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, στο μικροσκόπιο θα μπουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και στη Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου συνεχίζουν να αμείβονται με το παλιό καθεστώς και να μην έχουν ενταχθεί στο ενιαίο μισθολόγιο. Επίσης, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας θα εξεταστούν και οι καταγγελίες για συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. που τους θέλουν να λαμβάνουν παράνομα επί σειρά ετών επιδόματα για υπερωριακή απασχόληση, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα.

Τέλος, διετάχθη προκαταρκτική εξέταση για τη νομιμότητα του διαγωνισμού για την κατάταξη 80 δόκιμων σημαιοφόρων στο Λιμενικό Σώμα με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου, που άφηναν αιχμές για τον τρόπο βαθμολόγησης των υποψηφίων αλλά και για πιέσεις που φέρονται να ασκήθηκαν στους βαθμολογητές.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα σε τρεις αγρότες

Peristeri News

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί γνωστές καραμέλες

Peristeri News

ΔΥΠΑ: 2.000 νέες θέσεις εργασίας για ΑμεΑ σε δήμους

Peristeri News

Leave a Comment