Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζουν να λεηλατούν τους φτωχούς



Έντονες επικρίσεις για τον ενιαίο φόρο ακινήτων διατυπώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Έντονες επικρίσεις για τον ενιαίο φόρο ακινήτων διατυπώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι μονιμοποιείται και διευρύνεται το «δήθεν έκτακτο “χαράτσι”».

«Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της προγραμματικής συμφωνίας της Ν.Δ. με το ΠΑΣΟΚ, με την οποία προσπαθούν να πείσουν ότι δεν θα λάβουν νέα μέτρα, και αμέσως αυτοαναιρούνται, μονιμοποιώντας και διευρύνοντας το δήθεν έκτακτο “χαράτσι”, μέσω του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Η κυβέρνηση και ο κ. Στουρνάρας όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς πράττουν το πρωτοφανές, φορολογώντας αγροτεμάχια, χέρσα χωράφια ακόμη και στάνες», συμπληρώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, το γεγονός ότι «μειώνουν τον φόρο για τους πλούσιους και αφήνουν στο απυρόβλητο τη μεγάλη ακίνητη περιουσία που βρίσκεται σε off-shore εταιρείες», κάνει φανερό πως «όσο υφίσταται αυτή η κυβέρνηση θα συνεχίσει να λεηλατεί τους φτωχούς και την καθημαγμένη μεσαία τάξη, εφαρμόζοντας πιστά και απαρέγκλιτα τη μνημονιακή πολιτική».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πέρασε» με 159 «ναι» από τη Βουλή η ένταξη του στην ΑΑΔΕ

Peristeri News

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άρση της βουλευτικής ασυλίας της

Peristeri News

Βουλή: Με 159 «ναι» εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2026

Peristeri News

Leave a Comment