Viber
PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Και πάλι αναρτήσεις με μακάβριο περιεχόμενο στο Facebook



Αναρτήσεις εικόνων και βίντεο με μακάβριο περιεχόμενο θα επιτρέψει εκ νέου το Facebook.

Αναρτήσεις εικόνων και βίντεο με μακάβριο περιεχόμενο θα επιτρέψει εκ νέου το Facebook, εφόσον σκοπός του περιεχομένου αυτού είναι να «αποδοκιμάζουν» οι χρήστες τις αποτρόπαιες και βίαιες πράξεις και όχι να τις εκθειάζουν.

Το κοινωνικό δίκτυο είχε απαγορεύσει από τις αρχές του έτους τις αναρτήσεις αυτές.

«Το Facebook εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί ένα μέρος όπου οι χρήστες μοιράζονται τις εμπειρίες τους, ειδικά όταν αυτές σχετίζονται με αμφιλεγόμενα θέματα, όπως η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τρομοκρατικές πράξεις και άλλα βίαια γεγονότα», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. «Οι χρήστες αναρτούν βίντεο από αυτά τα γεγονότα στο Faceboook προκειμένου να τα καταδικάσουν. Εάν τα εκθείαζαν, τότε η προσέγγισή μας θα ήταν διαφορετική».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι η εταιρεία εργάζεται για την ανάπτυξη νέων τρόπων που θα επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν εκ των προτέρων το περιεχόμενο που βλέπουν μέσω προειδοποιήσεων.

Στις 10 Αυγούστου του 2013 ο Ντέρεκ Μεντίνα από την Φλόριντα των ΗΠΑ ανήρτησε μία φωτογραφία στο Facebook στην οποία απεικονιζόταν το άψυχο σώμα της συζύγου του να κείτεται στο πάτωμα του σπιτιού τους. Λίγο αργότερα ο άνδρας ομολόγησε πως σκότωσε την 26χρονη Τζένιφερ Αλφόνσο επειδή, όπως ισχυριζόταν, αυτή τον κακοποιούσε σωματικά.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τι αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες το 2025

Peristeri News

Οι χρήστες του TikTok θα ελέγχουν τι ΑΙ βλέπουν

Peristeri News

Εκτός λειτουργίας πολλές ιστοσελίδες, «έπεσε» το Cloudflare

Peristeri News

Leave a Comment