Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Στην Αθήνα ο Νίκος Αναστασιάδης



Για την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, ορίστηκε το ραντεβού του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Για την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, ορίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το ραντεβού του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. Οι δύο άνδρες θα έχουν κατ΄ιδίαν συνάντηση και θα ακολουθήσουν συνομιλίες με τη συμμετοχή αντιπροσωπειών και από τις δύο πλευρές.

Στις συνομιλίες θα εξεταστούν όλα τα ζητήματα -διαδικαστικά και ουσίας- που έχουν σχέση με την επανέναρξη των συνομιλιών για το κυπριακό. Η εικόνα, που έδωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έγκυρη πηγή, είναι ότι με τα μέχρις στιγμής δεδομένα θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμφωνηθεί μεταξύ των διαπραγματευτών, Μαυρογιάννη και Ερτούγ, κοινή δήλωση των κυρίων Αναστασιάδη και Έρογλου, ώστε να συναντηθούν οι δύο ηγέτες περί τα τέλη Οκτωβρίου και να σηματοδοτήσουν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

Ο Ν. Αναστασιάδης θα ενημερώσει χωριστά για το κυπριακό τον Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

Peristeri News

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Leave a Comment