Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Στο εδώλιο Εφραίμ και Αρσένιος για το Βατοπέδι



Την απαλλαγή του Γιάννη Αγγέλου που διετέλεσε διευθυντής του γραφείου του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών για την υπόθεση των «ιερών» ανταλλαγών με τη Μονή Βατοπεδίου.

Την απαλλαγή του Γιάννη Αγγέλου που διετέλεσε διευθυντής του γραφείου του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών για την υπόθεση των «ιερών» ανταλλαγών με τη Μονή Βατοπεδίου.

Με το υπ’ αριθμόν 2000/13 βούλευμα οι δικαστές «δείχνουν» το εδώλιο σε 14 άτομα να δικαστούν για κακουργηματικές κατηγορίες και συγκεκριμένα για τους:

Αρχιμανδρίτη Εφραίμ, μοναχό Αρσένιο, Αικατερίνη Πελέκη, Διονύση Πελέκη, Δημήτρη Πελέκη, Ιωάννη Διονυσόπουλο, Στέφανο Δέτση, Χριστόδουλο Μπότσιο, Γρηγόρη Κρόμπα, Πέτρο Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνο Γκράτσιο, Γιώργο Μητρόπουλο, Σταματούλα Μαντέλη και Κωνσταντίνο Σκιαδά.

Κατά περίπτωση, οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τις πράξεις του ηθικού και φυσικού αυτουργού σε κακουργηματική απιστία και σε ψευδείς βεβαιώσεις για την ανταλλαγή της λίμνης Βιστωνίδας και των παραλίμνιων εκτάσεων με άλλες εκτάσεις του δημοσίου.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, οι ενέργειες των κατηγορουμένων έπληξαν τα συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τροχαίο δυστύχημα στο Χαϊδάρι

Peristeri News

Καλά Χριστούγεννα από το PeristeriNews.gr!

Peristeri News

ΕΟΦ: Ανακαλεί παρτίδες αντιβιοτικού φαρμάκου

Peristeri News

Leave a Comment