Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ποινική δίωξη σε βάρος των συλληφθέντων



Ποινική δίωξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη οπλοκατοχή άσκησε κατά των 20 συλληφθέντων της Χρυσής Αυγής ο εισαγγελέας.

Ποινική δίωξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη οπλοκατοχή άσκησε κατά των 20 συλληφθέντων της Χρυσής Αυγής ο εισαγγελέας.

Λίγο αργότερα, οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν ενώπιον των δύο τακτικών ανακριτών. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τρεις εκ των άλλων συλληφθέντων ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη.

Οι υπόλοιποι έλαβαν επίσης προθεσμία για την Τετάρτη.

Όλοι τους επέστρεψαν στα κελιά τους στη ΓΑΔΑ τα ξημερώματα.

Εκτός της ανθυπαστυνόμου, έχουν συλληφθεί ακόμη δύο γυναίκες, η σύζυγος του Γ. Λαγού και η σύζυγος του υπεύθυνου της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από νομικούς κύκλους, σε περίπτωση που δεν οδηγηθεί ενώπιον των αρχών εντός 24 ωρών ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς θα πρέπει να ζητηθεί η άρση της βουλευτικής του ασυλίας.

Πλέον, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι η δικογραφία καθώς και οι συναφείς με αυτήν υποθέσεις, θα ανατεθούν σε ειδικό εφέτη ανακριτή λόγω της σοβαρότητάς τους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα απολύτως αποφασισμένη να υπερασπίσει την κυριαρχία της

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

Peristeri News

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Leave a Comment