Συγκίνηση και υπερηφάνεια ένιωσαν σήμερα όσοι βρέθηκαν στη βράβευση των δύο νεαρών αθλητών του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, Απόστολο Χρήστου και Διονύση Σκουλίδα που έκαναν υπερήφανους τους Έλληνες και τους Περιστεριώτες.
Συγκίνηση και υπερηφάνεια ένιωσαν σήμερα όσοι βρέθηκαν στη βράβευση των δύο νεαρών αθλητών του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, Απόστολο Χρήστου και Διονύση Σκουλίδα που έκαναν υπερήφανους τους Έλληνες και τους Περιστεριώτες.
Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης παρέδωσε το επίσημο έμβλημα της πόλης στον παγκόσμιο πρωταθλητή και κάτοχο του παγκόσμιου ρεκόρ στα 100μ.ύπτιο εφήβων Απόστολο Χρήστου και στον χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίδων στο μπάσκετ, Διονύση Σκουλίδα.
Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Π. Ιωσήφ Ξυπνητός συνεχάρη τους αθλητές του συλλόγου βραβεύοντάς τους με τιμητικές πλακέτες.
Στο πάνελ της εκδήλωσης βρέθηκαν επίσης ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου, Γιώργος Αυγουστίδης και ο γενικός γραμματέας του Γ.Σ.Π, Μανώλης Μουστάκης.

Απόστολος Χρήστου: «Έχω φτάσει σε υψηλό επίπεδο και σήκωσα την ελληνική σημαία όσο πιο ψηλά γινόταν. Απέδειξα πως παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στη χώρα μας, αν υπάρχει πείσμα κι επιμονή, μπορείς να καταφέρεις τους στόχους σου.
Πιστεύω πως όλοι οι αθλητές χρειάζονται την απαιτούμενη βοήθεια για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.
Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος σε άλλες χώρες και οι άλλες χώρες διαθέτουν προδιαγραφές και στήριξη, ενώ εμείς έχουμε μία έλλειψη σ΄ αυτό τον τομέα.
Μπορεί εγώ να τα κατάφερα και να βγήκα πρώτος, αλλά αν υπήρχε η απαιτούμενη προσπάθεια θα είχαμε ακόμη περισσότερες επιτυχίες».

Διονύσης Σκουλίδας: «Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζεσαι με το εθνόσημο στη φανέλα σου, να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Στα θέματα του αθλητισμού, η Ελλάδα διαθέτει φιλοσοφία.
Πάντα ήμασταν υψηλά. Οι επιτυχίες θέλουν αφοσίωση και δουλειά. Αυτό όμως θα σε βοηθήσει στη ζωή σου για να μην έχεις τα προβλήματα που πολλοί άνθρωποι έχουν.
Νιώθω περήφανος και για τον εαυτό μου. Ευχαριστώ τους γονείς μου και το σύλλογο Περιστερίου.
Στα νέα παιδιά στέλνω το μήνυμα να κάνουν μεγάλη προσπάθεια και να είναι σίγουροι πως εφόσον προσπαθήσουν θα ανταμειφθούν».
