Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε η Αγγελική Νικολούλη



Κάποιος δημιούργησε ψεύτικο λογαριασμό στο twitter.

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε η δημοσιογράφος, Αγγελική Νικολούλη, όταν ανακάλυψε ότι κάποιος έχει χρησιμοποιήσει το όνομά της έχει δημιουργήσει ψεύτικο λογαριασμό στο twitter.

Μάλιστα την «Νικολούλη» ακολουθούν πάνω από 2.000 άτομα.

Η παρουσιάστρια μιλώντας στο Star τόνισε: «Είναι μια ψεύτικη Νικολούλη, και έχει αποθρασυνθεί εντελώς αυτή η γυναίκα. Δεν είναι πλέον ένα απλό παιχνιδάκι όπως ξεκίνησε στο Twitter πριν από ένα περίπου χρόνο. Παρασύρει κόσμο, ασχολείται με υποθέσεις που απασχολούν το «Τούνελ». Έφτασε στο σημείο να ζητά αίμα από αιμοδότες. Δηλαδή έχει καταντήσει επικίνδυνη».

Αρχικά η παρουσιάστρια προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, και ευγενικά να της ζητήσει να «κλείσει» το λογαριασμό: «Χάθηκε για ένα μικρό διάστημα, και απ΄ό,τι βλέπουμε επανήλθε δριμύτερη. Έχει παρασύρει κόσμο. Δεν έχω λογαριασμό στο Twitter. Το έχω πει πόσες φορές! Έχουμε κινηθεί νομικά, και ζητάμε την παρέμβαση εισαγγελέα, γιατί αυτό το παιχνίδι πρέπει να τελειώσει».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαρίζου

Peristeri News

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή

Peristeri News

Προκόπης Αγαθοκλέους: Μετά από τον Άγιο Παΐσιο δεν δέχθηκα καμία τηλεοπτική πρόταση

Peristeri News

Leave a Comment