Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέες κινητοποιήσεις την Τετάρτη 17 Ιουλίου



Με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου οι εργαζόμενοι παίρνουν μέρος σήμερα, Τρίτη στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου οι εργαζόμενοι παίρνουν μέρος σήμερα, Τρίτη στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Αύριο, Τετάρτη ημέρα ψήφισής του πολυνομοσχεδίου αναμένεται κορύφωση των κινητοποιήσεων.

Αναλυτικά τι ανακοίνωσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ:

1. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει προγραμματιστεί στις 11.00 το πρωί, στην Πλατεία Κλαυθμώνος

2. Ανάλογες Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας αναμένονται από τους Συλλόγους-Μέλη της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σε όλες τις πρωτεύουσες των Νομών.

3. Συμμετοχή στο Πανεργατικό Συλλαλητήριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε., στις 7.00 το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος-Αθήνα, όταν θα ψηφίζεται στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο

Σύμφωνα με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, «οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορούμε και πρέπει να τους αποδείξουμε ότι τουλάχιστον εμείς δεν είμαστε υποτελείς, δεν τους φοβόμαστε και δεν τρομοκρατούμαστε. Δίνουμε ένα έντιμο και δίκαιο αγώνα, για το δικαίωμα στη δουλειά, την αξιοπρέπειά μας και την προάσπιση των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πώς θα κινηθούν τα Χριστούγεννα μετρό, λεωφορεία και τραμ

Peristeri News

Αποφασισμένοι να κάνουν ρεβεγιόν στα μπλόκα οι αγρότες

Peristeri News

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα σε τρεις αγρότες

Peristeri News

Leave a Comment