Μίλησε για τη δυσάρεστη έκπληξη που τον περίμενε πριν λίγες μέρες στο σπίτι του.
Ο Αλέξανδρος Ρήγας καλεσμένος σε εκπομπή μίλησε για τη δυσάρεστη έκπληξη που τον περίμενε πριν λίγες μέρες όταν βρήκε σφαίρες, κάτω από το χαλάκι του σπιτιού του!
Ο ίδιος είπε ότι προσπαθεί να αντιμετωπίσει το συμβάν με ψυχραιμία και πάντα με τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας.
“Η είδηση ισχύει. Έχει γίνει αρκετές μέρες. Τουλάχιστον 12 -13 μέρες και δεν ήταν και το πιο ευχάριστο… Προβληματίστηκα, λογικό είναι αλλά θεώρησα ότι κυκλοφορούν πολύ άνθρωποι με αρρωστημένα μυαλά, που είναι κακόβουλοι, που για κάποιο λόγο μπορεί να ενοχλούνται από κάποια πράγματα που μπορεί να έχεις πει σε συνεντεύξεις ή να έχεις γράψει σε κάποιο θεατρικό έργο… Μπορεί να γίνεις εύκολα στόχος. Τουλάχιστον προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος…” είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή.
Για το “Your face sounds familiar” και τη συμμετοχή του από τη θέση του κριτή είπε ότι “ήταν μια ευχάριστη εμπειρία… Θα το ξαναέκανα τώρα”.
Για το “Αμάρτημα της μητρός μου” είπε ότι δε γνωρίζει αν θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν. Είπε ότι υπήρχαν κάποιες δυσκολίες, πήγαν στα δικαστήρια και το κανάλι προσπαθεί να βρει μια λύση.
“Υπάρχει πρόθεση του καναλιού αλλά δε γνωρίζω αν θα ολοκληρωθεί” είπε.
“Μακαρι τα κανάλια να βάλουν στο ελληνικό πρόγραμμα Έλληνες δημιουργούς. Θα είναι καλό για όλους μας” κατέληξε…

