Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ώρα αποφάσεων για τον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ



Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή του Συνασπισμού.

Συνεδριάζει την Κυριακή η Κεντρική Επιτροπή του Συνασπισμού με μοναδικό θέμα τη λήψη απόφασης για την αυτοδιάλυσή του και την ενσωμάτωσή του στον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιεί το ιδρυτικό του συνέδριο από 10-14 Ιουλίου.

Την εισήγηση προς την ΚΕ θα κάνει ο Γραμματέας Δ. Βίτσας , ενώ τις εργασίες θα κλείσει ο πρόεδρος του κόμματος Α. Τσίπρας.

H KΕ θα αποφασίσει επίσης τη σύγκληση του Διαρκούς Συνεδρίου που αναμένεται να επικυρώσει την απόφασή της.

Ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται αποφασισμένος να μην παρεκκλίνει στην πορεία μετατροπής του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα, ούτε να αναδιπλωθεί όσον αφορά την αυτοδιάλυση των συνιστωσών, ανεξάρτητα από τη στάση που θα τηρήσουν οι συνιστώσες. Υπό το πρίσμα αυτό, η σχετική συζήτηση αναμένεται με ενδιαφέρον στο συνέδριο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πέρασε» με 159 «ναι» από τη Βουλή η ένταξη του στην ΑΑΔΕ

Peristeri News

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άρση της βουλευτικής ασυλίας της

Peristeri News

Βουλή: Με 159 «ναι» εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2026

Peristeri News

Leave a Comment