Συνέντευξη τύπου πραγματοποίησαν ο Δήμος Περιστερίου και η Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος στην αίθουσα συνεντεύξεων της ΕΣΗΕΑ για τη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης.
Η Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος (ΕΤΕ) και ο Δήμος Περιστερίου πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου για τη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης του Άλσους Περιστερίου με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων.
Μίλησαν οι τραγουδιστές Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Λάκης Χαλκιάς, Δημήτρης, Κώστας Σκόνδρας, Μελίνα Ασλανίδου, Νάντια Καραγιάννη και ο Γιώργος Υδραίος. Από τον Δήμο Περιστερίου ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου.
Όλοι έδωσαν βάση στον υψίστης σημασίας σκοπό που έχει η συγκεκριμένη εκδήλωση και όπως είπαν είναι σίγουροι ότι η συναυλία θα στεφθεί με επιτυχία.
Υπενθυμίζεται ότι η μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2013, ώρα 20:30 στο Άλσος Περιστερίου, με τη συμμετοχή αφιλοκερδώς 25 τραγουδιστών.
Είσοδος ελεύθερη, Φέρτε μόνο Φάρμακα και Τρόφιμα.

