Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γλέζος: Το θέμα είναι εθνικό και δεν πρέπει να ξεκινήσει από κομματικά κίνητρα (video)



«Θεωρούμε ότι το θέμα είναι εθνικό δε πρέπει να ξεκινήσει από κομματικά κίνητρα» είπε κατά την πρωτομιλία του στη βουλή και στη συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις ο Μανώλης Γλέζος.

«Θεωρούμε ότι το θέμα είναι εθνικό δε πρέπει να ξεκινήσει από κομματικά κίνητρα» είπε κατά την πρωτομιλία του στη βουλή και στη συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις ο Μανώλης Γλέζος ζητώντας τη συγκρότηση διακομματικής επιτροπής για το θέμα και τολμηρό βήμα από την κυβέρνηση να καλέσει τη γερμανική κυβέρνηση να συζητήσουν ταυτίζοντας έτσι τον εαυτό της με την ιστορία του έθνους και το μέλλον της χώρας.

«Ηρθε η στιγμή το ελληνικό κοινοβούλιο να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κάνει το χρέος του απέναντι στην ιστορία μας», είπε χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία της κυβέρνησης και αφήνοντας αιχμές για πρώην υπουργό που σε άρθρο του σε καθημερινή εφημερίδα μίλησε για λεία πολέμου.

«Αν αγαπητέ Δημήτρη ακολουθήσεις τον ίδιο δρόμο χαθήκαμε, αλλά έχω εμπιστοσύνη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γλέζος απευθυνόμενος στον Δημήτρη Αβραμόπουλο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

Peristeri News

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Leave a Comment