Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Γ. Παπανδρέου: Πάγια εντολή μου η πάταξη της φοροδιαφυγής



Υπόμνημα του πρώην Πρωθυπουργού στην Προανακριτική.

Τετρασέλιδο υπόμνημα κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην προκαταρκτική επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», οι εργασίες της οποίας ξεκίνησαν το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, ο κ. Παπανδρέου στο υπόμνημα του υποστηρίζει ότι πάγια εντολή του προς τους συνεργάτες του ήταν η πάταξη της φοροδιαφυγής με κάθε τρόπο.

«Δεν ενημερώθηκα ποτέ, ούτε ζήτησα να ενημερωθώ για το περιεχόμενο ή για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα αναφορικά με τη λίστα», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Παπανδρέου.

Σε άλλο σημείο του υπομνήματος σημειώνει: «Υπενθυμίζω ότι υπήρξα πρόσφατα και ο ίδιος προσωπικά θύμα της φημολογίας που αναπτύχθηκε δημόσια, όπως και της άκρατης σεναριολογίας και συνωμοσιολογίας που επικράτησε σχετικά με τη λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ, όταν με έκπληξη και οργή αντιμετώπισα τη συνειδητή κατά την άποψη μου προσπάθεια ορισμένων να εμπλέξουν στην υπόθεση τη μητέρα μου Μαργαρίτα Παπανδρέου για προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες. Η Δικαιοσύνη θα έχει σύντομα το λόγο σε αυτή την υπόθεση».

Πλήρες, σαφές και επαρκέστατο χαρακτηρίζουν το υπόμνημα συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άρση της βουλευτικής ασυλίας της

Peristeri News

Βουλή: Με 159 «ναι» εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2026

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Peristeri News

Leave a Comment