Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Να κάτσουν στο σκαμνί οι υπεύθυνοι της καταστροφής»



Ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος, δήλωσε ότι πρέπει να πληρώσουν όσοι ευθύνονται για τα τραγικά αδιέξοδα της κυπριακής οικονομίας, πολιτικοί και τραπεζίτες, να κάτσουν στο σκαμνί.

Ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος, δήλωσε ότι πρέπει να πληρώσουν όσοι ευθύνονται για τα τραγικά αδιέξοδα της κυπριακής οικονομίας, πολιτικοί και τραπεζίτες, να κάτσουν στο σκαμνί, όπως είπε χαρακτηριστικά και κάποιοι να πάνε και φυλακή.

Ο κ. Χρυσόστομος υποστήριξε ακόμη ότι η Κυπρος πρέπει να βγει από τη ζώνη του ευρώ. Εξάλλου, σε άλλη συνέντευξή του στον Sky, ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου αποκάλυψε ότι ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης αισθάνεται προδομένος από τους συνεργάτες του γιατί πήγαν «αδιάβαστοι και απροετοίμαστοι» στο Eurogroup.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

Peristeri News

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Leave a Comment