Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος προς την ΚΕΔ



Μετά τη χθεσινή διαιτησία του Μάνταλου στη Νέα Σμύρνη.

«Κύριοι της ΚΕΔ,

Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελική ευθεία όπου κρίνονται τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και οι βαθμοί που θα μπουν οι ομάδες στα play offs αλλά και η παραμονή. Δυστυχώς αυτή την αγωνιστική είχαμε σοβαρά λάθη σε τρία τουλάχιστον παιχνίδια που αλλοίωσαν τα αποτελέσματα των αγώνων.

Στη Νέα Σμύρνη και στο δικό μας παιχνίδι είχαμε σωρεία λαθών από τον Αθηναίο διαιτητή Σταύρο Μάνταλο που εκνεύρισαν και αποσυντόνισαν την ομάδα μας.

Δεν χρειάστηκε να γίνει το μεγάλο λάθος, με κίτρινες κάρτες όμως που έδειχνε μόνο σε εμάς, με φάουλ σε πλεονεκτικές θέσεις που δεν μας έδωσε, με ανύπαρκτα επιθετικά φάουλ που έκοβε επικίνδυνες επιθέσεις μας αλλά και καθυστερήσεις που ο ίδιος υπέδειξε αλλά δεν κράτησε είναι από τα λίγα μόνο που μπορούμε να περιγράψουμε.

Κύριοι της ΚΕΔ,

Η ισονομία και το «50-50» για όλους είναι υποχρέωση σας εάν θέλετε να θωρακίσετε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Μόνο που αυτή δεν επιτυγχάνεται όσο χρησιμοποιούνται ακατάλληλοι διαιτητές «τύπου Μάνταλου» που τους έχει απορρίψει η κοινή ποδοσφαιρική γνώμη που μας κρίνει όλους».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Λευκή ισοπαλία του Ατρόμητου στην Λάρισα

Peristeri News

Το Περιστέρι πάλεψε με τον Άρη και ηττήθηκε στην παράταση

Peristeri News

Περιστέρι με σπασμένα φρένα στην Ευρώπη!

Peristeri News

Leave a Comment