Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κ.Παπούλιας: Στα θέματα ασφάλειας, η Γαλλία είναι αξιόπιστος εταίρος



H Ελλάδα είναι σε μια γεωστρατηγική θέση που πρέπει να έχει ισχυρές ένοπλες δυνάμεις και η Γαλλία, στα θέματα ασφάλειας, είναι αξιόπιστος εταίρος, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, υποδεχόμενος τον Γάλλο υπουργό Άμυνας, Ζαν-Ιβ Λε Ντριαν.

H Ελλάδα είναι σε μια γεωστρατηγική θέση που πρέπει να έχει ισχυρές ένοπλες δυνάμεις και η Γαλλία, στα θέματα ασφάλειας, είναι αξιόπιστος εταίρος, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, υποδεχόμενος τον Γάλλο υπουργό Άμυνας, Ζαν-Ιβ Λε Ντριαν, που τον επισκέφθηκε μαζί με τον Έλληνα ομόλογό του, Πάνο Παναγιωτόπουλο στο προεδρικό μέγαρο.

«Δεν συγκρινόμαστε βέβαια με το Βέλγιο και την Ολλανδία, γιατί έχουμε δύστροπους γείτονες» σημείωσε ο κ. Παπούλιας όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε για τη γενικότερη στήριξη που παρέχει η Γαλλία στη χώρα μας και πρόσθεσε ότι η συνεργασία των δύο χωρών είναι άριστη. Από την πλευρά του, ο Γάλλος υπουργός μετέφερε τους χαιρετισμούς του Προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ στον κ. Παπούλια.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Peristeri News

Π. Μαρινάκης: Ναι στον διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους

Peristeri News

Εξελέγη πρόεδρος του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Peristeri News

Leave a Comment