Viber
PeristeriNews.gr
Lifestyle

Ο ρεμπέτης Αγάθωνας και οι Koza Mostra μας πάνε Σουηδία



Τέλος στα σενάρια και στη αγωνία για το ποιος θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

Τέλος στα σενάρια και στη αγωνία για το ποιος θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

Ο νικητής αναδείχθηκε εχθές και είναι τελικά ο ρεμπέτης Αγάθωνας και οι Koza Mostra!

Ο ρεμπέτης ΛΟΙΠΌΝ με το μουστάκι και το μπαγλαμαδάκι και οι Koza Mostra με το κέφι και την ζωντάνια τους έκλεψαν τις εντυπώσεις του κοινού και της κριτικής επιτροπής και κατάφεραν να πάρουν εισιτήριο για τη Σουηδία και την 58η Γιουροβίζιον.

Το Alcohol is free που θα ερμηνεύσουν οι Koza Mostra και ο ρεμπέτης Αγάθωνας Ιακωβίδης, κέρδισαν εύκολα τα υπόλοιπα τρία τραγούδια και φυσικά πανηγύρισαν και καταχειροκροτήθηκαν.

«Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν. Στέλνουμε πολλά φιλιά στην βόρεια Ελλάδα, την ιδιαίτερή μας πατρίδα», είπαν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας στις πρώτες τους δηλώσεις μετά τη νίκη, ενώ είπαν ότι απόψε θα το γιορτάσουν και θα είναι… alcohol is free! Ο Αγάθωνας, πάντως, είναι φορτσάτος από τώρα, αφού δήλωσε ότι το «Alcohol Is Free» θα κερδίσει και στη Σουηδία!

Την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έκανε η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Βίκυ Λέανδρος.

Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό είναι σε μουσική Ηλία Κόζα και στίχους Στάθη Παχίδη.

Το “Alcohol is free” (Το αλκοόλ είναι δωρεάν) θα διαγωνιστεί στον Δεύτερο Ημιτελικό της διοργάνωσης στις 16 Μαΐου στο Μάλμε. Στις 14 Μαΐου θα γίνει ο Πρώτος Ημιτελικός και στις 18 Μαΐου ο Τελικός.

Το “Alcohol is free” επιλέχτηκε κατόπιν ψηφοφορίας από το κοινό και την κριτική επιτροπή, η ψήφος των οποίων μέτρησε εξίσου (σε ποσοστό 50-50%). Το κοινό ψήφισε μέσω τηλεφωνημάτων (televoting) και γραπτών μηνυμάτων.

Εξαιρετικές χαρακτηρίστηκαν και οι εμφανίσεις των υπόλοιπων συμμετεχόντων, Θωμαής Απέργη, Alex Leon feat. Giorgina και της Αγγελικής Ηλιάδη, οι οποίοι συμμετείχαν στον ελληνικό τελικό και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια – σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ την τηλεοπτική σκηνοθεσία ο Θάνος Γκομόζιας.

Οι οικοδεσπότες του ελληνικού τελικού Γιώργος Καπουτζίδης και Δέσποινα Βανδή, απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια για την παρουσίαση τους, ενώ τη βραδιά άνοιξε η τραγουδίστρια «παρέα» με τους παλαιότερους νικητές του διαγωνισμού: Dima Billan, Ruslana, Alexander Rybak, Marija Serifovic .

Η Demy, οι Vegas, η Ήβη Αδάμου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κώστας Μαρτάκης, οι Μέλισσες και η Ελένη Φουρέιρα υποδέχτηκαν στη σκηνή τον Dima Billan, τη Ruslana, τον Alexander Rybak, τη Marija Serifovic, ενώ το ρόλο των δημοσιογράφων πήραν για λίγο οι παρουσιαστές όταν βρέθηκαν στη σκηνή με τους καλεσμένους.

Πέρα από τις ζωντανές εμφανίσεις της Θωμαή Απέργη (“One last kiss”), των Alex Leon feat. Giorgina (“Angel”) και της Αγγελικής Ηλιάδη (“Χίλιες και μία νύχτες”) που διαγωνίστηκαν για το εισιτήριο του Μεγάλου Τελικού, στη σκηνή του Gazi Music Hall εμφανίστηκαν έξι νικητές της Εurovision σε ολοκαίνουργια ντουέτα με τους πιο δημοφιλείς νέους Έλληνες τραγουδιστές.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Συνελήφθη ο Άρης Μουγκοπέτρος ανήμερα των Χριστουγέννων στην Τρίπολη

Peristeri News

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαρίζου

Peristeri News

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή

Peristeri News

Leave a Comment