Viber
PeristeriNews.gr
Υγεία

Οι 50ρηδες απολαμβάνουν το σεξ



Δεν έχουν το άγχος της απόδοσης.

Οι σημερινοί 50ρηδες είναι πιο δραστήριοι στο σεξ απ’ ό,τι πριν από μερικά χρόνια, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα η οποία αναφέρει ότι το ένα τρίτο αυτών απολαμβάνουν τον έρωτα πιο πολύ τώρα, απ’ ό,τι στα νιάτα τους!

Τέσσερις στους πέντε κάνουν σεξ σε τακτική βάση, με το ένα τέταρτο αυτών να συνευρίσκεται ερωτικά με το σύντροφό του τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Το πάθος μάλιστα παραμένει… φουντωμένο ακόμη και για τους άνω των 75 (!) με τους μισούς να δηλώνουν ότι εξακολουθούν να απολαμβάνουν τις χαρές του έρωτα!

Ένας στους δέκα σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ κάνει σεξ μία φορά την εβδομάδα.

Η πλειοψηφία των 9.000 συμμετεχόντων άνω των 50 που συμμετείχαν στην έρευνα της Populus για λογαριασμό του περιοδικού Saga Magazine αναφορικά με την ερωτική τους ζωή ανέφεραν ότι νιώθουν ικανοποιημένοι από την υγεία, τη σχέση και τα οικονομικά τους.

Το 71% αυτών δήλωσε ότι έχει υγιή σεξουαλική ζωή. Σε προηγούμενη έρευνα του 2007 το ποσοστό αυτό ήταν 65%.

Κι ενώ παραδέχονται ότι μπορεί να έχουν μειωθεί αριθμητικά οι σεξουαλικές τους επαφές, το 25% αυτών ανέφερε ότι ήταν πιο ικανοποιητικές απ’ ό,τι όταν ήταν 20 ή 30 χρονών, κι αυτό ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν το άγχος της απόδοσης.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης υγείας στο Περιστέρι στις 18 Δεκεμβρίου

Peristeri News

Aπό τι νοσούν περισσότερο οι Έλληνες

Peristeri News

Οι επιπτώσεις των σύντομων βίντεο στον εγκέφαλο

Peristeri News

Leave a Comment