Viber
PeristeriNews.gr
Media

Το διαδίκτυο «ψηφίζουν» για την ενημέρωσή τους οι Έλληνες



Με ποσοστό 39%.

Το διαδίκτυο φαίνεται να αναδεικνύεται ως το μέσο που εμπιστεύονται περισσότερο οι Έλληνες για την ενημέρωσή τους, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC για την εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο» .

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα το 39% των Ελλήνων προτιμά το ίντερνετ, ενώ το 32% επιλέγει την τηλεόραση για την ενημέρωσή του.

Πολύ χαμηλά βρίσκονται οι εφημερίδες με 9%, το ραδιόφωνο με 8%, ενώ το 11% απαντά ότι δεν εμπιστεύεται κανένα μέσο για την ενημέρωσή του.

Οι πολίτες ρωτήθηκαν επίσης και για το ποιο δελτίο ειδήσεων θεωρούν ως εγκυρότερο βάζοντας 0 στο καθόλου έγκυρο/αντικειμενικό και 10 στο πολύ έγκυρο/αντικειμενικό.

Το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ βαθμολογείται με 5,9, της ΝΕΤ με 5,8, του ALPHA με 5,4, του ANT1 με 5,3 ενώ στο τέλος της κατάταξης με 4,2 εμφανίζεται το δελτίο ειδήσεων του MEGA.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Η τελετή απονομής των Όσκαρ θα μεταδίδεται στο YouTube από το 2029

Peristeri News

Μεταβίβαση της «Εφημερίδας των Συντακτών» σε εταιρεία του Δημήτρη Μελισσανίδη

Peristeri News

Μάχη στο Χόλιγουντ για την αγορά της Warner Bros

Peristeri News

Leave a Comment