Οι μητέρες κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους.
Οι μητέρες κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους. Στην Ισπανία της κρίσης, μητέρες από την Καταλονία φωτογραφήθηκαν ημίγυμνες και καταχώρισαν τις φωτογραφίες σε ημερολόγιο για να συγκεντρώσουν χρήματα και να προσφέρουν στα παιδιά τους όλα όσα τους στερεί η οικονομική κρίση!
Οι τολμηρές μαμάδες των 80 μαθητών του σχολείου στο Μοντσαράτ της Καταλονίας αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους για να αγοράσουν σχολικό. Οι ανήσυχες μητέρες προσπαθούν να συγκεντρώσουν 43.000 ευρώ για το σχολικό, γιατί ορισμένα παιδιά του τοπικού σχολείου αναγκάζονται να διασχίσουν απόσταση αρκετών χιλιομέτρων μέχρι το σχολείο.

«Θα κάνω τα πάντα για το παιδί μου, ακόμη κι αν πρέπει να γδυθώ, γιατί φαίνεται ότι στην Ισπανία αυτό πρέπει να κάνεις για να τραβήξεις την προσοχή», υποστηρίζει η Μαρία Γκιλαμπέρτ. Το ημερολόγιο με τις φωτογραφίες τους θα πωλείται προς 1 ευρώ.
Οι μητέρες του Μοντσαράτ επισημαίνουν ότι του χρόνου θα… γδύσουν και τους άντρες τους για να συγκεντρώσουν χρήματα και να ανακοινώσουν το παλιό σχολικό κτίριο.
