Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΔΗΜΑΡ: Μόνο με την ενοποίηση της Ευρώπης θετικά αποτελέσματα



Σε εγκλωβισμό της Ε.Ε σε εθνικούς «εγωισμούς», αποδίδει η ΔΗΜΑΡ με ανακοίνωσή της την αποτυχία των 27 ηγετών στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες να συμφωνήσουν στην κατανομή των κοινοτικών κονδυλίων και για την επταετία 2014-2020.

Σε εγκλωβισμό της Ε.Ε σε εθνικούς «εγωισμούς», αποδίδει η ΔΗΜΑΡ με ανακοίνωσή της την αποτυχία των 27 ηγετών στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες να συμφωνήσουν στην κατανομή των κοινοτικών κονδυλίων και για την επταετία 2014-2020.

«Οι συντηρητικές κυβερνήσεις που πλειοψηφούν στα Ευρωπαϊκά όργανα δεν διαθέτουν ούτε συνολικό σχέδιο ούτε όραμα για την αντιμετώπιση μιας ευρωπαϊκής κρίσης. Η γενναία αύξηση του κοινοτικού προϋπολογισμού είναι μία από τις σημαντικές προϋποθέσεις για να μπορέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση να ενισχύει κοινές πολιτικές προς όφελος των ασθενέστερων κρατών και κοινωνικών ομάδων», επισημαίνει η ΔΗΜΑΡ και τονίζει ότι για τη κοινοτική χρηματοδότηση θα πρέπει «να ληφθεί υπόψη η δυσμενής οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και άλλων αντίστοιχων χωρών».

«Ειδικά για τις χώρες της E.E που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, όπως η χώρα μας, η χρηματοδότηση πρέπει να λάβει υπόψη την υποβάθμιση της οικονομικής κατάστασης λόγω της κρίσης».

Η ΔΗΜΑΡ πιστεύει ότι μόνο η οικονομική και πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης συνιστά δρόμο θετικής προοπτικής για όλα τα κράτη μέλη.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Κυρανάκης: Τα τρόλεϊ υπηρέτησαν αποτελεσματικά την Αττική για πάνω από μισό αιώνα

Peristeri News

Μ. Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα

Peristeri News

Χ. Δήμας: Την Πέμπτη στην κυκλοφορία τα 10 χιλιόμετρα του δρόμου Πάτρα – Πύργος

Peristeri News

Leave a Comment