Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Μ. Γλέζος: Η παρουσία της Χρυσής Αυγής αποτελεί ύβρη στον ελληνικό πολιτισμό



Η παρουσία της Χρυσής Αυγής αποτελεί ύβρη στον Ελληνικό Πολιτισμό, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο Μανώλης Γλέζος και καλεί όσους την ψήφισαν και την έφεραν στη Βουλή να το ξανασκεφτούν «και μια και δυο φορές».

Η παρουσία της Χρυσής Αυγής αποτελεί ύβρη στον Ελληνικό Πολιτισμό, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο Μανώλης Γλέζος και καλεί όσους την ψήφισαν και την έφεραν στη Βουλή να το ξανασκεφτούν «και μια και δυο φορές».

«Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο αποτελεί μια από τις μελανότερες σελίδες της Ελληνικής Δημοκρατίας», αναφέρει στη δήλωσή του το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, καθώς, όπως σημειώνει, δεν πρόκειται απλώς για μια οργάνωση φασιστική ή ναζιστική, αλλά ένα κόμμα «στην ουσία του αντεθνικό, με χαρακτηριστικά εγκληματικής οργάνωσης, που δεν διστάζει να βυσσοδομεί χυδαία, εκμεταλλευόμενο τα ένστικτα μιας κοινωνίας που καταρρέει».

«Η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό, φτωχοποιείται και οργίζεται, ενώ αντιμετωπίζεται από την Πολιτεία με σκληρότητα και αναλγησία. Αυτό όμως δεν αποτελεί άλλοθι για να φέρνουμε στην επιφάνεια περιθωριακές οργανώσεις, που το μόνο που έχουν προσφέρει είναι η βία, το έγκλημα και η υποκουλτούρα», επισημαίνει ο κ. Γλέζος.

Μπορεί να ισχυρίζονται ότι τα χέρια τους είναι καθαρά, αλλά δολοφονούν τις Ιδέες του Πολιτισμού, της πραγματικής Δημοκρατίας και των Πανανθρώπινων Αξιών, που αποτελούν το ίδιο το σώμα της Ελλάδας, υπογραμμίζει και απευθυνόμενος σε όσους ψήφισαν το κόμμα της ΧΑ στις πρόσφατες εκλογές, καταλήγει:

«Όσοι ψήφισαν αυτό το μόρφωμα και το έφεραν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ας το ξανασκεφτούν και μια και δυο φορές. Η παρουσία του αποτελεί ύβρη στον Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι ανάχωμα στην πρόοδο. Είναι πισωγύρισμα σε βάρβαρες και μαύρες μέρες, που μάτωσαν τον Ελληνικό Λαό».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης για αγρότες: Η κυβέρνηση δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς

Peristeri News

Νέες τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Peristeri News

Εξι νέους Γενικούς Γραμματείς σε τρία υπουργεία ανακοίνωσε το Μαξίμου

Peristeri News

Leave a Comment