Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μεγάλη πρόκριση του Περιστερίου στην Κρήτη



Στην 2η Αγωνιστική της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε το Περιστέρι μετά την εκτός έδρας νίκη του επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 71-59.

Στην 2η Αγωνιστική της Β΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε το Περιστέρι μετά την εκτός έδρας νίκη του επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 71-59.

Τα Ελληνόπουλα του Τζίμη Κουστένη απέδωσαν πολύ όμορφο μπάσκετ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και με μπροστάρηδες τους Ζούμπο και Πέτρουλα έφτασαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και ο Παπαντωνίου με τον Κανονίδη, χωρίς πάντως να υπάρχει κάποιος που να υστέρησε.
Επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας, ο Άρης, το Σάββατο (22/9) στο Αλεξάνδρειο.

«Για εμάς είναι μια καλή νίκη ψυχολογίας σε μια δυνατή έδρα. Ωστόσο δεν μένουμε εδώ. Συνεχίζουμε τη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει από τις 20 Αυγούστου», δήλωσε ο Τζίμης Κουστένης και συμπλήρωσε αναφερόμενος στο σαββατιάτικο παιχνίδι: «Γνωρίζουμε τη δυναμική του Άρη, αλλά πάμε στη Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί παίζοντας δυνατά ως το τέλος».

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 33-33, 41-51, 59-71

ΟΦΗ (Τακιανός): Τσερκιτζόγλου 7(1), Πετράκης 17(3), Τραιανός 8, Καραδολάμης 13(2), Κιτσούλης 5, Μπαλάφας 4, Ντοϊτσίνοφ 5

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κουστένης): Παπαντωνίου 13(2), Κομποδιέτας 6(1), Ζούμπος 11(3), Κανονίδης 19(1 τρ. 7 Εριμπ.) Ψαρόπουλος 6, Μάντζαρης, Πέτρουλας 8(1 τρ., 6 ριμπ.), Μελισσαράτος 8 (5 ριμπ.)


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Το Περιστέρι πάλεψε με τον Άρη και ηττήθηκε στην παράταση

Peristeri News

Περιστέρι με σπασμένα φρένα στην Ευρώπη!

Peristeri News

Περιστέρι – Σάσαρι: Στόχος το «2 στα 2» στο FIBA Europe Cup

Peristeri News

Leave a Comment